Tuesday, April 27, 2010

2 hati 2 jiwa... ;)


salam...

hurm... topik hari nih.. mari xurra introduce my luvly c'sta... die laa my besties smpai bile2... die laa tman semua situasi including teman b'tekak, main2 cakar, wrestling skali... haha~ btol... x tipooo punye... hurm, kalu xder die nih, hidup wa sunyi wooo... ckp laa dlm hati ader tmn skalipun, tp kalu xder dia, confirm x jdik taman punyee...

dlu masa kecik2 xurra suka sgt buli die... dlm byk2 'penyeksaan n keganasan' yg xurra dh buat, insiden tolak die dri atas anjung rumah smpai ke bawah laa scene yg xurra x kn lupa smpai xurra mati... pasal junk food je xurra snggup tolak 'half of my soul' jatuh 'kecepop', 'keceper' atas tanah... xurra pun heran nape xurra snggup wat macam tu kt dia... x ptot2.. tp nasib baik laa dia ok.. cume t'geliat ckit laa... kalu laa....... ishk2, x mau sebut.. mmg confirm nyesal seumur hidup laa...

nilah my heart n mysoul xurra.. NABILAH @ ABEL.. <3

ramai yg tanya pada xurra seronok ke ader kembar nih..?? hurm, susah nk jwb sbnanya.. tp ader kmbr ni kiter ibaratkan mcm cermin laa.. kiter nmpk cermin n kiter akan nmpak muka kt dlm cermin tu.. mcm tulah analoginye.. org ckp ader kembar nih sifatnye mmg kuat jeles... ye ke..?? haha~ ye jugakk.. tp time kecik2 dlu laa.. skrg x laaa sgt.. even ader ckit laa jealousy tuh..
hurm, ble masing2 dh umur 18, xurra mula risau n asyik t'fikirkn bnde nih.. ''cmne laa kiterog slps nih ek..?? masing2 ader mtlmt sndiri, cita2 sndiri... pasti kiter akn t'pisah lama... urgghh!! aq x bole hidup tnpe kau...''

alhamdulillah, ALLAH bijak mngatur hidup kteorg... smpai result SPM kteorg pun bole sama.. subhanallah.. nih sebab x nk bg slh sorang terasa hati... so, nk bg adil kan, bg laa nilai result yg sama.. x de gaduh2... huhu~ slps nih mybe kteorg akn smbung f6 kalau kiteorg x dpt pluang ke mana2.. yippiee!! at least, die masih di depan mata xurra... tp, kalu laa kteorg dpt u yg lain2.. mcm mane laa xurra nk survive...?? biasa kami b'2.. skrg, sndiri... sedihnye nk bayangkan saat tu...!!

buat ABEL, die sgt special pd mata xurra.. spe yg x mngenali die akan ckp die nih x ske snyum laa, x msra alam laa.. tp kalu dh knal die in-person, xurra gerenti org tu xkn menyesal sbb kawan dgn org mcm ABEL...
ABEL, u're truly my bestfren.. saat aq t'senyum, duka, moody and even kiter msing2 trik muka skalipun, kau tetap ada... aq sntiasa sedih ble nk mengenangkan saat2 kau akn hilang skjp dri dunia... ble kau xder, seolah2 sparuh jiwaku pergi.... woooo~ (anang punye lirik laa... hehe~)
tp btol... aq tkot nk menghadapi saat2 kehilangan kau.. aq da biasa b'sama dgn kau.. x kan mungkin aq akn t'biasa dgn org asing kt tmpt baru..?? makan masa tuh.. seriously aq sayang sgt3 kt kau... aq harap, wlaupun kita sibuk kejar impian kiter sndiri, ikatan kita akn sntiasa utuh... hnya maut je yg boleh pisahkan kita...
XURRA SAYANG SGT KAT ABEL.... <3

dri kecik kami bersama2... cute x kteorg..?? cute kn..?? hik3.. :)

smpai besar n da jd anak dara pon kteorg maintain cute gak... hehehe~ :)

wlaupun ape pun t'jadi, kau tetap kawan n saudara aq yg terbaik dunia akhirat... aq rse aq laa manusia pling bertuah kt muka bumi ni coz ditakdirkan hidup dgn org yg terbaik mcm kau....
i love you.... <3>

7 comments:

fatin sulaiman said...

i can tell which 1 is u which 1 is ur twin... but it took me quite a time to find the different.. huhu.. way to go girl~ kem salam pd twin...

~xUrrA~ said...

hehehe~ hurm... i'm excited to know it.. btw, kalu naz ader mase n sis still keje kt PH, naz bwk my c'sta k.. ok.. i'll send ur regards tu her...
miss u so much.. ;)

nabilahroslan said...

ade org cite psl saya laa..
terharu nyer...

fatin sulaiman said...
This comment has been removed by the author.
fatin sulaiman said...

@nabilahroslan::
u should b proud of ur sis... huhu....nobody can tell how much she loves u....

@xurra:
too bad i m going back to my hometown after my final exam.. huhu.. oredi got work there... insyaAllah... ada jodoh, kita jmpa lg...

RedMasasa said...

like this post <3

~xUrrA~ said...

tq masasa... huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...