Tuesday, December 7, 2010

happy birthday abg...


salam...

guys... t'lebih dahulu xurra nk wish salam maal hijrah 1432H.. bersama2 kita melakukan anjakan paradigma ke arah yg lebih baik serta menambahkan amalan kita utk bkalan hari akhirat kelak... insha-allah...

hurm... hari ni genap laa umur along xurra yg ke-21... wahh... sgt lambat arr ini budak mau bufday... hahahaha~ ape nak wat... umur dh tua tp diri tu still rse cm muda lagik... huhu.. kirenye bufday die ni jdik penutup utk klender family xurra... hehehe~ ok laa tu kan??

buat insan bernama MOHD FIKRI BIN ROSLAN a.k.a along... slmt hari jadi yg ke-21... semoga jdik insan yg cemerlang dunia akhirat... kenangan yg pahit tu xpayah laa dikenang... sesungguhnya akan datang jugak nnti wanita yg lebih baik drpd yg pernah hadir sblm nih... smoga dpt jdik insan yg dpt bantu mama n babah kita, bantu adik beradik yg lain supaya family kite dpt jdik role model kpd org lain... insha-allah... jgn lupa pada mama n babah and also family kita bile dh jdik org berguna nnti.. i'll always support u... i love u lah...! haha~

cukup smpai sini dulu... jmpe lagi dlm entry yg akan dtg...

salam maal hijrah 1432H..

wassalam... :)

4 comments:

-hanyaaku- said...

hohoho anda di tag! hehee
meh sini ye sayang..

http://jieare92.blogspot.com/2010/12/cover-your-aurat-campaign-show-your.html

Adam Abu Bakar said...

hohohoh...ada blog rupanya...
nasb baik jadi stalker...
hhehe

Adam Abu Bakar said...

gila lah!
dah ada cinta hati..
gatai ye...
hahahaha...

~xUrrA~ said...

abg adam : bhahahahaha~ tettttttt.... gatai laa jugak kud..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...