Saturday, January 1, 2011

happy 2011...~

salam....

memula skali xurra nak wish kt korang...... HAPPY NEW YEAR...!!! yeayyy... x sedar dh masuk tahun baru rupenye...umur pon dh makin lanjut.. semoga tahun 2010 yg baru je berlalu meninggalkan pelbagai memori dlm hidup kita utk kenang-kenangan...

nape setiap kali new year mesti ade fireworks ek...?


hurm... utk tahun 2011 nih, xurra berazam nak dpt 3.0 and above in every tests, exams and also STPM exams... weeeeee~ + nk dpt jugak band 3 and above in MUET exam... wuuuuuuu~ smoge impian xurra nk masuk U mcm org lain tercapai.. aminnn... insha-allah... utk itu, xurra bg gelaran utk thun 2011 nih sbgai 'tahun kebangkitan + tahun pembalasan' utk semua perkara yg xurra xdpt nk cpai masa 2010 yg lepas... *bunyik mcm hapee je.. agak thriller doe... haha~ *
xurra dh xnk jdik mcm last year... asyik nangis.. murung... kecewa +++.. inilah masenye utk xurra tebus balik ape yg xurra dh gagal lakukan last year... jdik, xurra mohon doa n support drpd korang sume ek..

ok laa... lepas nih xurra akan kerap update blog kalau ada masa... kalau xder masa pun xurra akn try jugak utk update blog nih...

selamat tahun baru 2011.. smoga tabir yg putih berseri akan dicorakkan dgn warna yg indah n gemilang... *giler sastera ayat xurra nih... huhu~ *

jumpa lagi dlm entry yg akan dtg....

wassalam + byebye.... :)


2 comments:

-hanyaaku- said...

nazura.. selamat tahun baru!! yeah mulakan semuanya dengan semangat yang baru!!
may all your wishes come true.. insyaAllah.. keep smiling =)

~xUrrA~ said...

slmt thun bru jugak buat kamu... u too buddy... may all ur wishes come true... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...