Tuesday, May 31, 2011

hari guru terakhir buat xurra~


Assalamualaikum...

hai korang2... ni ado laie entry yg bolom xurra hapdet... entry dh behabok bru laa tehegeh2 xurra nk hapdet... hapee daaaa.... huhuu~ okay2... jgn maghah2.. ilek2.. chill2.. jum layan entry nih k... ermmm.... last week, (khamis, 26 may 2011) skola xurra ade buat smbutan hari guru peringkat skola sndiri laa ekk... ktorg 1 PPU upper 6 dipertanggungjawabkan utk handle diz event.. mule2 tu tkut2 gk... tp xpe, ktorg sahut gk cabaran.. xurra mase tu jdik S/U utk event tu tp ghase2 nye dh mcm leader pulak.. yelaa... sume bnde xurra handle jugaa... tp x mau ckp besar sbb ghamai lagi org yg handle event tu smpai habis...

awal2 nk buat event tu mcm2 bnde yg xurra n kawan2 tmpuh... dgn duit tak cukup lagi sbb budak2 nih sume al-kudukut tahi idung masin...! cube laa korang tu berbakti sket.. kuar rm1 tu tak rse ape laa dik oii kalau nk compare korang kluar duet rm12 g tgk citer kongsi... (ni yg nk start emo nih)... grrrrrrrrr~~ tp, disebabkan keinginan ktorg yg nk buat kelainan, akhirnye duit berjaya gk dikumpul.... xurra plak terpikior nk buat button badge utk cikgu2 sbgai kenangan sbb slame ni byk komen yg xurra dgr cikgu2 nih dok dipasang ngan rossette je... *klik sini kalau nk tau rosette tu ape* .. so, kami buat evolusi... dan akhirnye dpt respon yg positif.. Alhamdulillah..

dan berlangsung laa event tu.... even event tu ade 2,3 perkara yg slek n tak berjalan lancar, tp kami puas hati sbb kami yang handle event tu dari mula smpai habis.. *ramai yg enjoy sbb ktorg byk bubuh gimik dlm event tu... yeayyy...* ermmm... prasan tak pic button badge tu? tulah'hadiah' yg xurra n kawan2 bg kt cikgu tnde apresiasi ktorg pd cikgu2 slame nih... even simple but meaningful... hehee~

ermmm, ni je sbhagian pics yg xurra smpt snap... maaf laa tak byk sbb xurra sgt2 busy.. maklumlaa, nk arrange event ni bukan sng + kne jdik emcee lagi utk part ke2... hehehe~
so, enjoice laa dgn pic yg tak seberapa nih...

iron teacher... roxxx!!!

sesi merebut kerusi... *krusi blmbk2 pun yg nih gk cikgu2 nk kebas ek..? hehe~*

iron students... hehee~

cik emcee kite : bihan with ecah...

org2 kuat diblkg stage : rasid, acap, Qi

org2 kuat jugaa kt ats stage : adil, Qi & acap *lagik*

gadis2 pembagi hadiah + jge keamanan stage : ecah, anys, lela, nad, fain

sebelah mlm pulak kelab guru buat dinner especially utk cikgu2 jelah... tp xurra join jelaa sbb ade yg invite... ni sbhagian dri pic yg ade... :)

meriah gk malam tu.....

suara ayahanda pengetua xde sape bole challange... hehee~

cikgu husin perform jugak mlm tu... nice voice too.. :)

sebenarnye, kejayaan dpt handle event nih bukan bergantung pd xurra je tp sume org yg terlibat especially PPU upper 6 yg dh berhempas pulas siang malam nk bg event ni best n diingati smpai bila2... sjuta apresiasi utk korang yg dh bersama2 bekerjasama utk menjayakan event nih... tnpa korang, mmg xkn jdik laa event nih... dan xurra harap event terakhir yg kte dh handle nih adelah event yg terindah buat kita semua.... sayanggggg korang budak2 PPU upper 6 2011...!!!

okay laaa... cukup dlu smpai sini... nnti xurra hapdet new entry ek...
bubbyyyeeee + wassalam... :)



2 comments:

-hanyaaku- said...

pengetua roslan bustani hensem!! gah3

bestnye.. dah lama tak rase event camni :(

~xUrrA~ said...

hehee~ percaya tak aku yg handle...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...